Hoe beschermt Spil Games mijn kind op deze website?

We nemen misbruik zeer serieus en houden onze websites constant in de gaten. Ons doel is om een online omgeving te creëren die leuk is voor kinderen en waarvan ouders weten dat hij veilig is.

Helaas zijn veiligheidsmaatregelen altijd te omzeilen. Al onze gebruikers kunnen foute berichten, afbeeldingen of andere vormen van misbruik melden. Klik op 'Markeer als ongewenst' om misbruik of ongewenste content door te geven. Wij bekijken alle meldingen en zullen vervolgens zo snel mogelijk gepaste maatregelen nemen.