Waar kan ik misbruik rapporteren?

We nemen misbruik zeer serieus en houden geplaatste content (avatars, reacties, enz.) goed in de gaten. Desondanks is het mogelijk dat gebruikers onze veiligheidsmaatregelen omzeilen. Je kunt ons helpen door foute berichten en afbeeldingen te rapporteren. Dit doe je door op 'Markeer als ongewenst' te klikken. Deze knop vind je onder een bericht.

We zullen dan zo snel mogelijk gepaste maatregelen nemen.

Als je vragen hebt over ons privacy- en misbruikbeleid, aarzel dan niet en neem contact met ons op.