[Qplay] Ik ben beledigd door de chatberichten van een andere gebruiker. Kan ik ze blokkeren?

Wij gaan zeer serieus om met ongepast gedrag online. We houden actief toezicht op reacties en berichten, maar soms ontsnapt een speler toch aan onze veiligheidsmaatregelen.

Meld alsjeblieft grof taalgebruik aan ons - zorg ervoor dat je een screenshot bijvoegt.

Je kunt overigens ook de gebruiker onmiddellijk blokkeren! Hoe werkt dit? Zet ze op je 'Negeer' lijst:

1. Klik op de avatar

2. Een menu zal verschijnen. Klik op 'Negeer'

3. Je krijgt geen berichten meer van hen te zien.

Hoe kan ik een gebruiker van mijn Negeer lijst verwijderen?

Misschien heb je per ongeluk een vriend op je negeerlijst gezet. Geen probleem! Het is makkelijk om ze te verwijderen. Hier is hoe je dit doet:

1. Klik op je eigen avatar, klik dan op 'Profiel':

2. In het volgende scherm klik je op 'Instellingen' en vervolgens op 'Genegeerde spelers'

Nu zul je de lijst van Genegeerde spelers te zien. Je kunt spelers toevoegen of verwijderen van de lijst.