Hoe voeg ik vrienden toe?

Klik op 'Profiel' in de rechterbovenhoek. Ga naar de tab ‘Vrienden’ , click op "vrienden uitnodigen" en vul de naam in van de vriend(in) die je wilt uitnodigen. Zodra je je vriend(in) hebt gevonden, klik je op ‘Vriend toevoegen’. Vervolgens verschijnt er een bevestigingsschermpje.

Je kunt ook vrienden toevoegen door gebruik te maken van 'Via e-mail zoeken!'. Via deze methode kun je je echte vrienden op de website vinden.