[Slotomania] Hoe weet ik of ik heb gewonnen?

Er verschijnt een pop-upvenster. Je balans wordt automatisch bijgewerkt: je kunt je rang en je prijs bekijken door op het tabblad 'Geschiedenis' te klikken. Als je niets hebt gewonnen, verschijnt er ook niets op het tabblad 'Geschiedenis'.

Wat je moet weten over Tournamania:

Als je meedoet aan een toernooi, neem je het op tegen anderen met hetzelfde niveau. Als je wint, ontvang je punten en wordt je rang, vergeleken met die van andere spelers, vastgesteld. Hoe meer je draait en wint, hoe hoger je rang!

Prijzenpot: meer spelers + hogere inzet = grotere prijzenpot.

Prijzen:

Het aantal prijzen wordt bepaald door het aantal spelers. Hoe meer spelers er zijn, hoe groter de prijzen. Alle prijzen zijn van het huis en worden niet van je winst afgetrokken.

Top 3: geef de top 3 weer

Uitbetalingen:

Al onze fruitautomaten zijn uitgerust met een willekeurige getalgenerator (WGG) die bij elke draaibeurt wordt geactiveerd. Dit is een supersnel computerprogramma dat elke seconde meer dan honderd willekeurige getallen genereert. Op het moment dat je op de draaiknop drukt, selecteert de computer een reeks WGG-getallen. Door middel van een razendsnelle wiskundige vergelijking bepaalt de computer waar de rollen moeten stoppen. Telkens als er op de draaiknop wordt gedrukt, maakt de speler evenveel kans om te winnen. Let op: de gebruikerservaring kan verschillen tussen spelers.

Bij elke draaibeurt heb je evenveel kans om te winnen of te verliezen, ongeacht de speler, zijn/haar niveau, de muntenhoeveelheid of de speelduur. De automaten weten niet wie er voor munten heeft betaald en wie niet. Er is geen verband tussen betalende of niet-betalende gebruikers en uitbetalingen. Onze fruitautomaten worden talloze keren getest door verschillende partijen die honderden potjes spelen, zodat we zeker weten dat alles goed werkt.

Onze spellen zijn eerlijk, worden regelmatig getest, en we kunnen op geen enkele manier de resultaten van een speler of groep beïnvloeden. Hoewel het soms frustrerend kan zijn als het lijkt alsof je nooit wint, is het allemaal een kwestie van geluk. Gelukkig heeft iedereen wel eens mazzel. Een speler die vandaag verliest, wint morgen misschien wel de jackpot! Hoewel de uitbetalingen in het algemeen gelijk zijn voor alle gebruikers, kan de spelervaring tussen spellen verschillen. Daarom is het altijd een goed idee om je geluk eens te beproeven op een andere automaat.

BELANGRIJK: ons klantenserviceteam kan de uitkomst van een spel niet veranderen. Vragen hierover worden niet beantwoord. Wij helpen je graag met technische problemen. Mocht je nog hulp nodig hebben met technische kwesties in je account, verzoeken we je een vraag te stellen in de juiste categorie.