Hoe wijzig ik mijn accountgegevens?

• Om je naam te wijzigen, je profiel openbaar of privé te maken, of e e-mailadres of je wachtwoord te wijzigen,ga je naar Instellingen

• Het is niet mogelijk om je geslacht, je gebruikersnaam of je leeftijd te wijzigen nadat je een account hebt aangemaakt.
Als je een fout hebt gemaakt, raden we je aan je account te verwijderen (zie het gedeelte 'Hoe verwijder ik mijn account?' hierboven) en een nieuwe account aan te maken. Je kunt dan een andere gebruikersnaam kiezen.