Hoe verwijder ik mijn account?

Zorg dat je uitgelogd bent voor je de volgende instructies opvolgt!

Wat jammer dat je ons gaat verlaten! Je kunt hier je account verwijderen.

Als je inlogt via Facebook of Google+ moet je het volgende doen:
•Klik op 'Profiel/privacy wijzigen' om een wachtwoord aan te vragen;
•Klik op 'Wachtwoord/e-mailadres wijzigen' (je krijgt dan een nieuw wachtwoord per e-mail toegestuurd);
•Daarna kun je je account hier verwijderen.