Qplay-spellen zijn langzaam/laden niet

Dit probleem kan optreden als gevolg van verschillende redenen en enkele daarvan kunnen te maken hebben met je computer/browser. We raden je aan om eerst de snelheid van je internetverbinding te controleren en deze stappen te volgen:
• Vernieuw de pagina (Druk op Ctrl+F5)
• Sluit alle internetbrowsers en open de website opnieuw
• Maak je cachegeheugen leeg (Ctrl+Shift+Delete en kies alles behalve de verificatiewachtwoorden)
Werkt het nog steeds niet?
• Controleer dan je Flash-, Shockwave- en Java-versie. Misschien moet je ze updaten.
V: Er trad een fout op toen ik een sociaal spel aan het spelen was (Slotomania, Let’s Fish, Royal Story, Cloud Kingdom) en dat wil ik graag melden