Ik vind een reactie van een andere gebruiker aanstootgevend

Wij streven ernaar om een accepterende en verwelkomende omgeving voor onze spelers te creëren waar ze van onze spellen kunnen genieten, dus het melden van aanstootgevend gedrag vinden we heel erg belangrijk. Help ons door onder de reactie de functie ‘Flag as inappropriate’ (Markeren als ongepast) te gebruiken. Daarnaast kun je een gebruiker negeren zodat je geen reacties meer van hem/haar ontvangt. Dit doe je door te klikken op 'Author'/'Ignore author' (Auteur/Auteur negeren).