Ik heb per ongeluk mijn account verwijderd maar ik wil het opnieuw activeren

Als je per ongeluk je account hebt verwijderd, neem dan contact met ons op zodat wij het opnieuw kunnen activeren.

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 2 van 3

Opmerkingen

• Avatar
    Arthurgrootveld

kunnen jullie mijn acount (grootveld)her activeren ik haalde hem perongeluk weg en e-mail weet ik niet ging via mijn Facebook zo logde ik in mijn Facebook naam =arthur grootveld kan t terug gezet worden? voor mij te mailen kan dat naar blaan7@outlook.com