Qplay-spellen zijn langzaam/laden niet

Dit probleem kan optreden als gevolg van verschillende redenen en enkele daarvan kunnen te maken hebben met je computer/browser.

We raden je aan om eerst de snelheid van je internetverbinding te controleren en deze stappen te volgen:

• Vernieuw de pagina (Druk op Ctrl+F5)

• Sluit alle internetbrowsers en open de website opnieuw

• Maak je cachegeheugen leeg (Ctrl+Shift+Delete en kies alles behalve de verificatiewachtwoorden)

Werkt het nog steeds niet?

• Controleer dan je Flash-, Shockwave- en Java-versie. Misschien moet je ze updaten.