Ik zie een witte scherm (Flash plug in veranderingen op Chrome)

Het gebeurt omdat Google Chrome, de browser die je gebruikt, heeft deze plug-in niet meer.

Als je in de rechterbovenhoek van je browser het icoontje  ziet, klik je erop. Je krijgt dan het volgende bericht te zien:

Om de spellen te kunnen spelen, moet je op ‘Plug-ins altijd toestaan op www.spelletjes.nl en www.spel.nl’ klikken.

Maak je geen zorgen, het kan geen kwaad.

Ook raden we je aan de volgende stappen uit te voeren:

Typ chrome://plugins in de adresbalk en druk op Enter om het plug-in-gedeelte van Chrome te openen

Vind “Adobe Flash Player”

Controleer de status: inschakelen/uitschakelen. Als er ‘Inschakelen’ staat, klik je erop om het uit te voeren.

Vink ook het vakje naast ‘Mag altijd worden uitgevoerd’ aan

Sluit het plug-in-venster en geniet van onze geweldige spellen!