Hoe installeer ik Unity Web Player?

Onze spellen werken in alle belangrijkste webbrowsers (Internet Explorer, Mozilla Firefox, Chrome en Opera), maar voor sommige browsers heb je Unity Plugin nodig om te kunnen spelen. Als je problemen ondervindt met een nieuw spel, dan kan het zijn dat je moet upgraden naar de nieuwste versie van Unity Plugin.

Unity Web Player downloaden voor Windows:

1. Ga naar Unity (http://unity3d.com/webplayer/) en download het bestand.

2. Klik op 'Akkoord en nu installeren'.

4. Er verschijnt een beveiligingsbericht. Klik op ‘Installeren’ om door te gaan.

5. Volg de instructies tot de installatie is voltooid.

Unity Web Player downloaden voor Mac:

1. Ga naar Unity (http://unity3d.com/webplayer/) en download het bestand.

2. Open het bestand ‘Downloads’ op je bureaublad.

3. Open het Unity Web Player-installatieprogramma.

3. Volg de instructies tot de installatie is voltooid.