Vanaf welke leeftijd kunnen kinderen spelletjes van Playtime spelen?

Playtime biedt spelletjes voor alle leeftijden vanaf ongeveer 3 jaar. Zo hebben we voor de jongste spelers mooie kleurplaten om in te kleuren, leuke zoekplaatjes, spelletjes om cijfers en letters te leren, en nog veel meer.

Op Playtime.nl/instellingen kun je een veilig profiel met kinderslot aanmaken. Kinderen krijgen dan alleen spelletjes aangeboden die binnen de geselecteerde leeftijdscategorie vallen.