Hoe kan ik Playtime downloaden?

Je hoeft niets te downloaden om gebruik te maken van Playtime. Je speelt alle spelletjes direct via je browser door in te loggen op Playtime.nl.

Spelletjes downloaden
Wel kun je op de website spelletjes downloaden om offline te spelen. Klik op een spel en selecteer het download icoontje bovenin het pop-upvenster. Ook als je offline bent kun je toch naar Playtime.nl om deze spellen te spelen.

Je kunt de games die je hebt gedownload bekijken en wijzigen op Playtime.nl/downloads, of klik rechtsboven op je profielnaam en/of profielplaatje en kies “Downloads” uit het keuzemenu.