Wordt mijn proefabonnement automatisch opgezegd?

Nee, het proefabonnement kun je zelf opzeggen voordat de proefperiode afloopt (dit doe je via https://playtime.nl/instellingen). Zeg je het abonnement vóór afloop van de proefperiode af, dan wordt er niets in rekening gebracht.

Kies je ervoor om je abonnement te behouden, dan wordt je Playtime abonnement automatisch verlengd. Je betaalt dan de maandelijkse abonnementskosten.