Wat moet ik doen als mijn betaling is mislukt?

Is er iets mis gegaan met je betaling of kom je er even niet uit? Neem dan even contact met ons op via het contactformulier. (Je kunt dit formulier direct openen via de Help-knop rechtsonder op Playtime.nl. Het formulier verschijnt in een pop-up.)

Laat ons in je bericht even weten:

• Aan welk e-mailadres je Playtime account is gekoppeld

• Of het bedrag wel of niet van je rekening is afgeschreven

• Of er iets ongebruikelijks gebeurde terwijl je de betaling maakte (bijvoorbeeld internet uitval)

• Welk apparaat je hebt gebruikt

• Welke browser je hebt gebruikt

We gaan uitzoeken waar het mis is gegaan en nemen zo snel mogelijk contact met je op.