Hoe verander ik mijn accountgegevens?

Je gegevens kun je snel en eenvoudig aanpassen via de instellingenpagina. Ga naar Playtime.nl en zorg dat je bent ingelogd. Klik vervolgens rechtsboven op je profielnaam en/of profielplaatje en kies “Instellingen” uit het keuzemenu.

Op deze pagina kun je onder andere je accountgegevens wijzigen, van profiel veranderen en extra profielen aanmaken voor de hele familie.

Je kunt de instellingenpagina ook direct bereiken via Playtime.nl/instellingen.