Jak usunąć znajomych?

Wejdź do "Profilu" i kliknij zakładkę "Znajomi". Na dole strony zobaczysz listę znajomych, a po prawej stronie — opcję "Usuń znajomego". Kliknij ją i jeszcze raz potwierdź usunięcie. Twój znajomy został usunięty. Musisz usuwać każdego znajomego pojedynczo, więc nie usuniesz przypadkowo niewłaściwej osoby.  

Czy ten artykuł był pomocny?
Liczba użytkowników, którzy uważają ten artykuł za przydatny: 0 z 0

Komentarze

Nie możesz znaleźć tego, czego szukasz?

Spróbuj wyszukać jeszcze raz lub skontaktuj się z nami tutaj.

FAQ
Oparte na technologii Zendesk