Jak mogę usunąć dane mojego konta?


Jeśli chcesz usunąć swoje konto i wszystkie dane z nim związane, przejdź do "ustawień" na stronie swojego profilu, a następnie wybierz opcję "wyrejestrowanie konta". W tym momencie zostaniesz poproszony o potwierdzenie swojej nazwy użytkownika i hasła, aby dokończyć usuwanie danych: kliknij na "wyrejestruj", aby potwierdzić, a Twoje konto zostanie usunięte.Alternatywnie, dane swojego konta, możesz usunąć korzystając z poniższego linku

Prosimy pamiętać, że po usunięciu konta, wszystkie dane zostaną utracone i nie będzie można ich odzyskać.

Czy ten artykuł był pomocny?
Liczba użytkowników, którzy uważają ten artykuł za przydatny: 1 z 3

Komentarze

Nie możesz znaleźć tego, czego szukasz?

Spróbuj wyszukać jeszcze raz lub skontaktuj się z nami tutaj.

FAQ
Oparte na technologii Zendesk