Jak usunąć swoje konto?

Przed wykonaniem poniższych instrukcji wyloguj się ze swojego konta!

 

Aby usunąć swoje konto, kliknij tutaj

Jeżeli logujesz się przez Facebooka lub Google+, musisz wykonać następujące czynności:
•Utwórz hasło, klikając „Edytuj profil/prywatność”;
•Kliknij opcję „Zmień hasło/e-mail” (nowe hasło zostanie wysłane na Twój adres e-mail);

•Na koniec możesz tutaj skasować swoje konto.

Czy ten artykuł był pomocny?
Liczba użytkowników, którzy uważają ten artykuł za przydatny: 0 z 2

Komentarze

Nie możesz znaleźć tego, czego szukasz?

Spróbuj wyszukać jeszcze raz lub skontaktuj się z nami tutaj.

FAQ
Oparte na technologii Zendesk