(Na Ryby): Zagrałem już cztery pojedynki 1 na 1, ale nie mogę rozegrać piątego

Jest to znany błąd, który pojawia się w niektórych przypadkach. W razie natknięcia się na ten problem prosimy o skontaktowanie się z nami tutaj, a zapewnimy odpowiednią kompensatę.

Czy ten artykuł był pomocny?
Liczba użytkowników, którzy uważają ten artykuł za przydatny: 1 z 1

Komentarze

Nie możesz znaleźć tego, czego szukasz?

Spróbuj wyszukać jeszcze raz lub skontaktuj się z nami tutaj.

FAQ
Oparte na technologii Zendesk