Vad gör Spil Games för att skydda mitt barn på den här webbplatsen?

Vi ser mycket allvarligt på missbruk och övervakar aktivt våra webbplatser. Vårt mål är att skapa en onlinemiljö som barn upplever som kul och föräldrar vet är säker.

Ibland kan det hända att användare kringgår våra säkerhetsåtgärder. Varje medlem på vår webbplats har möjlighet att anmäla alla former av beteende eller innehåll som de anser vara olämpligt eller stötande. Om du ser något som du anser går över gränsen, klickar du på "Anmäl" intill innehållet eller kommentaren. Vi granskar allt anmält innehåll så snart som möjligt och vidtar lämpliga åtgärder.