Vanliga frågor om integritet och missbruk

Vi ser mycket allvarligt på missbruk av sajten och övervakar aktivt publicerat innehåll (avatarer, kommentarer etc.). Trots detta kan vissa användare ibland kringgå våra säkerhetsåtgärder. Du kan hjälpa oss att göra webbplatsen till en kul och säker plats genom att anmäla dåligt uppförande. Du gör det genom att klicka på "Anmäl" under eller intill varje meddelande och avatar.

När du har anmält ett föremål kommer vi att vidta lämpliga åtgärder så snart som möjligt.