Mitt barn har gjort en betalning utan mitt tillstånd.

För att onlinebetalningar ska fungera måste vi anta att spelaren som gör betalningen har kortinnehavarens tillstånd. Vi kan inte be om köparens underskrift eller pinkod som man kan i en butik. Vi rekommenderar att du själv alltid gör betalningar med ditt kontokort hellre än att ge kortet till ditt barn.
Om ditt barn har betalat via ditt kontokort, bankkonto eller telefonabonnemang ber vi dig att fylla i kontaktformuläret nedan och ge oss så mycket information du kan. Vi kommer att göra vårt bästa för att lösa problemet så snart som möjligt. Du hittar mer information om den här frågan här