Hur ändrar jag min kontoinformation?

• Gå till "Uppdatera inspelfo" för att ändra ditt namn.
• Gå till "Integritetsinställningar" för att ange om din profil ska vara privat eller offentlig.
• Gå till "Ändra lösenord" för att ändra din e-postadress eller ditt lösenord.
• Vårt system tillåter dig inte att ändra kön, användarnamn eller ålder efter att ett konto har skapats.
Om du har gjort ett misstag rekommenderar vi dig att radera ditt konto (se avsnittet "Hur raderar jag mitt konto?" ovan) och skapa ett nytt konto. Sedan kan du välja ett annat användarnamn.