Hur raderar jag min kontoinformation?

Om du vill radera ditt konto och all data kopplat till det, gå till “inställningar” på din profilsida och välj sedan “avregistrera ditt konto”. Därefter kommer vi be dig bekräfta ditt användarnamn och lösenord för att slutföra avslutandet: klicka på “avregistrera” för att bekräfta så kommer ditt konto att raderas. 

 

 Ett annat alternativ är att radera din kontoinformation genom denna länk: https://www.spela.se/avsluta-medlemskap

 

Vänligen notera att när kontot väl är raderat kommer all data att försvinna och kan inte återställas. 

Var denna artikel till hjälp?
1 av 3 tyckte detta var till hjälp

Kommentarer

Hittar du inte det du letar efter?

Prova att söka på nytt eller kontakta oss här.

FAQ
Powered by Zendesk