Varför behöver jag verifiera mitt konto?

När du skapar ett konto på vår portal skickar vi en verifieringslänk till den e-postadress du använde när du skapade kontot.
Klicka på länken i det mejlet för att bekräfta att du äger e-postadressen. Om du inte verifierar adressen inom 48 timmar förlorar du åtkomst till kontot på vår webbplats, så se till att du öppnar verifieringsmejlet från oss och aktiverar ditt konto.