Qplay-spel går långsamt/laddas inte

Det här problemet kan uppstå p.g.a. olika anledningar och vissa problem har att göra med din dator/webbläsare. Vi föreslår att du börjar med att kontrollera hastigheten på din internetanslutning här och gå igenom följande steg:
• Uppdatera sidan (tryck på Ctrl+F5)
• Stäng alla webbläsare och öppna webbplatsen på nytt.
• Rensa cacheminnet (Ctrl+ Shift+Delete och välj allt utom lösenord)
Fungerar det fortfarande inte?
• Kontrollera vilken version du har av Flash, Shockwave och Java – dessa plugin-program kanske behöver uppdateras.
F: Jag stötte på en bugg på ett socialt spel (Slotomania, Let's Fish, Royal Story, Cloud Kingdom) och jag vill rapportera det