Jag känner mig kränkt av kommentarer från en annan spelare

Vi strävar efter att erbjuda våra spelare en accepterande och välkomnande miljö där de kan njuta av våra spel, så det är oerhört viktigt för oss att missbruk rapporteras. Du kan hjälpa oss genom att använda funktionen 'flag as inappropriate' (flagga som olämpligt) under kommentarer. Du kan även ignorera en användare så att du inte tar emot fler kommentarer från han eller henne genom att klicka på "author" / "ignore author" (författare/ignorera författaren)