Qplay-spel går långsamt/laddas inte

Det här problemet kan uppstå p.g.a. olika anledningar och vissa problem har att göra med din dator/webbläsare. Vi föreslår att du börjar med att kontrollera hastigheten på din internetanslutning här och gå igenom följande steg:

• Uppdatera sidan (tryck på Ctrl+F5)

• Stäng alla webbläsare och öppna webbplatsen på nytt.

• Rensa cacheminnet (Ctrl+ Shift+Delete och välj allt utom lösenord)

Fungerar det fortfarande inte?

• Kontrollera vilken version du har av Flash, Shockwave och Java – dessa plugin-program kanske behöver uppdateras.