Jag får en vit skärm när jag öppnar spel (Flash förändringar på Chrome)

Detta beror på Google Chrome, den webbläsare som du använder, inte kommer att stödja Flash längre.

För att spela våra super häftiga spel i våra portaler, behöver du verkligen denna plugg i kallas Flash.
eller.

Om du ser den här ikonen:  uppe till höger i din webbläsare, klicka på den. Följande meddelande kommer att visas:

För att spela måste du klicka på ”Tillåt alltid pluginprogram på http://www.spela.se”.

Det är säkert, så oroa dig inte.

För att allt alltid ska fungera perfekt på vår webbplats rekommenderar vi även att du utför följande snabba steg:

Skriv in [chrome://plugins] i adressfältet längst upp och tryck sedan på Retur för att öppna plugin-sektionen i Chrome.

Hitta Adobe Flash Player

Kontrollera statusen: Aktivera/Inaktivera. Om det står ”Aktivera”, klicka på det för att tillåta att den körs.

Du bör även markera rutan bredvid ”Får alltid köras”.

Stäng plugin-fönstret och njut av alla våra fantastiska spel!