Hur installerar jag Unity Web Player?

Våra spel fungerar i alla stora webbläsare (Internet Explorer, Mozilla Firefox, Chrome och Opera), men vissa av dem kräver Unity-plugin för att spela. Om du stöter på problem med ett nytt spel som precis har släppts kan du behöva uppdatera till den senaste versionen.

Så här laddar du ner Unity Web Player för Windows:

1. Gå till Unity (http://unity3d.com/webplayer/) och ladda ner filen.

2. Klicka på "Acceptera och installera nu".

4. Ett säkerhetsmeddelande kommer att dyka upp. Klicka på "Installera" för att fortsätta.

5. Följ anvisningarna tills installationen har slutförts.

Så här laddar du ner Unity Web Player för Mac:

1. Gå till Unity (http://unity3d.com/webplayer/) och ladda ner filen.

2. Öppna mappen "Hämtade filer" på ditt skrivbord

3. Öppna Unity Web Player-installeraren

3. Följ anvisningarna tills installationen har slutförts.