Kan ik de spelletjes ook op mijn mobiel spelen?

Sommige van onze spellen kun je ook op je mobiel spelen. Ga met je mobiel naar onze website.
Je wordt automatisch omgeleid naar de mobiele versie van onze site. Alle spellen die je hier ziet, kun je op je mobiel spelen. We voegen constant nieuwe spellen toe. Neem dus regelmatig een kijkje!

Let op: je kunt onze social games niet op mobiele toestellen of tablets spelen, omdat deze geen Flash ondersteunen.