Help! Mijn spel laadt niet.

De volgende stappen helpen vaak:
1: Sluit alle internetbrowsers en open de website opnieuw.
2: Vernieuw de website (Ctrl + F5).
3: Maak het cachegeheugen leeg (Ctrl + Shift + Delete en selecteer alles behalve je wachtwoord).

Werkt het nog steeds niet? Probeer dan het volgende:
1: Controleer hier je Flash- en Shockwave-versies.
2: Probeer eens een andere browser (we raden de nieuwste versie van Google Chrome aan).

We raden je aan om tijdens het spelen cookies en lokale opslag in te schakelen in je browser. Hiermee kun je gebruikmaken van functies zoals inloggen en je voortgang opslaan.

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 18

Opmerkingen

• Avatar
    Kuifje72

mij galaxy life wil niet opstarten en als hij het wel doet kost dat ongeveer 5 min of meer maar meestal kan ik er niet op komen. dit is al de laatste 2 weken en begin er genoeg van te krijgen.
    kuifje72(kuifje1972@gmail.com

• Avatar
    Kuifje72

Beste lezer
    ik mag er nog steeds niet op. kan wel even spelen op de hoofd planeet maar moet dan wel twee tot drie keer inladen. als ik door ga naar de eerste wereld dan kan ik er niet meer opkomen. het spel wil nog geen eens inladen.

is eer een andere mogelijkheid om dit op te lossen.
    Ook heb ik inlaat probleem met alle andere spellen weken maar kort of helemaal niet

• Avatar
    Gbarbaclaassens

Rummy World inmiddels al .en melding : Service Unavailable

The service is temporarily unavailable. Please try again later.
    Alles al geprobeerd. Hoe lang gaat dit nog duren?

• Avatar
    Stefan Vanderlinden

Warbanner kan ik al een halve dag niet opstarten. (Pech...) is de vermelding. Wat kan hier aan gedaan worden? Ik verlies zo bouwmaterialen. Tot hoors