Ik heb geen toegang meer tot mijn gebruikersnaam/profiel.

Wat vervelend dat je je gebruikersnaam/profiel niet meer kunt gebruiken. In dit geval kunnen we daar helaas niets aan doen. Het is jouw verantwoordelijkheid om je profielinformatie op een veilige plek te bewaren. Raadpleeg onze Gebruiksvoorwaarden en het Privacybeleid kinderen & ouders voor meer informatie.

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 3 van 8

Opmerkingen

• Avatar
    Jannievanderwal

Wederom moet ik mij ineens opnieuw registreren of indien al lid, opnieuw inloggen. Word niet automatisch meer doorgeleid naar het spel, voor de zoveelste keer. Gebruikersnaam/emailadres en wachtwoord wat ik invul zijn correct, toch blijf ik daarover een foutmelding krijgen.

Uiteindelijk vraag ik maar weer een nieuw wachtwoord aan. Krijg daarvan geen bevestiging in mijn mailbox of spam map voor ook de zoveelste keer. Dus kan niets wijzigen en weer inloggen.

Na 100x proberen of een dag wachten word ik ineens wel weer doorgeleid naar het spel. Dit is werkelijk bloed irritant. Sowieso ondervind ik heel veel hinder wanneer ik op deze site ben. Zoals het welbekende eruit vliegen midden in een spel, geen volledig beeld meer enz.

En nu? Kan weer eens niet spelen omdat de site weer maf doet....moet ik weer een nw account aanmaken om verder te kunnen spelen? Dit is echt belachelijk.